Retro vloerkleden – perfect voor de zomer

Waar hebben we je net betrapt? Op een ligstoel bij de vijver? In een tent bij de rivier? In een hut in de bergen? En is dat niet dezelfde vijver, dezelfde rivier en dezelfde bergen waar je familie af en toe naartoe gaat zolang je je kunt herinneren? De zomer is de tijd van het jaar waarin we allemaal een beetje van het verleden genieten. Dus besloten we ook herinneringen op te halen.

retro_02

Het merk GRUND is er al sinds 1990. Van het begin in de lege kamer van mijn oma zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd bekend staat om de kwaliteit van zijn producten. Het eerste tapijt dat we maakten hangt nog steeds in onze showroom in Mladé Buky. Het herinnert ons eraan hoe ver we sindsdien zijn gekomen.

retro_03

Retro vloerkleden in retro stijl

Zelfs in ons huidige aanbod vind je verschillende stukken die perfect zijn voor de retrostijl. Sommige zijn zo populair geworden en zitten al zo lang in ons aanbod dat ze zonder overdrijven als retro vloerkleden kunnen worden omschreven. Dit is ook het geval met het PUNTO tapijt. Annealing was ooit een groot ding en heeft zijn fans tot op de dag van vandaag. Als je er een abrikooskleurige of groene tint aan toevoegt, krijg je een vloerkleed dat leeft in retrostijl.

retro_04

In retrovorm

De tijd dat de enige acceptabele vorm zo rond was als een grammofoonplaat en het haar zo hoog mogelijk gekamd werd, wordt in herinnering gebracht door het KARIM 18 vloerkleed en een vloerkleed met de karakteristieke naam RETRO. Samen met hen krijgt elk interieur een vleugje van het beste dat retrostijl te bieden heeft.

retro_05

Retro parels

De kruising tussen oud en nieuw wordt weergegeven door het voorvoegsel COLANI 35. De retrostijl wordt gedefinieerd door de kleurkeuze, de moderne door het onregelmatige patroon. Als je op zoek bent naar een echte retro look in kleur en vorm, kies dan voor het JEWEL vloerkleed in blauw. Het MERKUR tapijt nodigt ook uit tot herinneringen, met een ontwerp dat lijkt op de kit uit onze kindertijd.

Een beetje herinneringen ophalen

Volgens sommige theorieën kan wat 20 of 30 jaar geleden werd gemaakt als retro worden beschouwd. Gezien onze geschiedenis van meer dan 30 jaar, wil je ons nu, midden in de zomer, misschien een beetje laten nagenieten. Hoe anders dan door de tapijten die we nog steeds met veel plezier voor je maken.